Sabina Särkän ruokavinkki jakaa mielipiteitä – testaatko juhannuksena?

Sabina Särkän ruokavinkki jakaa mielipiteitä – testaatko juhannuksena?

Missin ruokavinkki jakaa mielipiteitä.

Suomalaiseen juhannukseen kuuluu perinteisesti sauna, vihta, taiat ja hyttyset – sekä herkkuja notkuvat pitopöydät. Kaikista perinteisin tapa valmistaa juhannusruuat lienee grillin ympärillä värjöttely supisuomalaisessa kesäsäässä, jossa saatetaan nähdä päivän aikana kaikki neljä vuodenaikaa.

 Katso arkistovideo: Sabina Särkkä ja valokuvaajarakas laivalla

Jos ulkona kokkaaminen ei kuitenkaan maistu, ei hätää.

Sabina Särkkä jakoi Instagramissaan ruokavinkin seuraajilleen.

Vinkki on yksinkertainen:

Leikkaa tomaatti viipaleiksi, mausta mustapippurilla ja lisää sen päälle kalkkunaleikkelettä. Seuraavaksi herkkupalan päälle tulee asetella raejuustoa. Päälle chilimaustetta, paistettu kananmuna, basilikaa - ja avot.

Helppoa ja yksinkertaista.

Jakaa mielipiteitä

Kommenttikentästä huomaa, ettei Sabinan jakama ateria ole varsinaisesti kaikkien mieleen:

– Tämä on tytöille, jotka eivät osaa kokata. Maut eivät maistu hyvältä keskenään. Liian tavallinen minulle, yksi tuomitsee.

– Älkää tehkö sitä virhettä, että syötte tätä kahtena aamuna peräkkäin. Minä söin, ja nyt en voi sietää tomaatteja, toinen sanoo.

Julkaisussa Sabina tituleeraa ruokaa viraaliksi malliherkuksi.

– Supermallimaailma ei selvästi ole minulle, koska ainoa asia, mitä mietin on, että laittaisin tuon maukkaalle hapanjuuripaahtoleivälle.

Kommenttikentästä löytyy myös ihastelevia tähtisilmä-emoji -reaktioita.

Kommentit ovat vapaasti suomennettuja.

Tuntee mallimaailman

Sabina valittiin Miss Suomen ensimmäiseksi perintöprinsessaksi vuonna 2012. Hän työskentelee mallina ja podcast-juontajana. 

Sabina on tuttu myös useista tv-ohjelmista, kuten Viidakon tähtöset, Martina ja hengenpelastajat sekä Fort Boyard. Tuoreimman tv-esiintymisensä hän teki kilpailijana Petollisiten toisella tuotantokaudella.