Sabina Särkän ruokavinkki jakaa mielipiteitä – testaatko juhannuksena?

Missin ruokavinkki jakaa mielipiteitä.
Suomalaiseen juhannukseen kuuluu perinteisesti sauna, vihta, taiat ja hyttyset – sekä herkkuja notkuvat pitopöydät. Kaikista perinteisin tapa valmistaa juhannusruuat lienee grillin ympärillä värjöttely supisuomalaisessa kesäsäässä, jossa saatetaan nähdä päivän aikana kaikki neljä vuodenaikaa.
Katso arkistovideo: Sabina Särkkä ja valokuvaajarakas laivalla
Jos ulkona kokkaaminen ei kuitenkaan maistu, ei hätää.
Sabina Särkkä jakoi Instagramissaan ruokavinkin seuraajilleen.
Vinkki on yksinkertainen:
Leikkaa tomaatti viipaleiksi, mausta mustapippurilla ja lisää sen päälle kalkkunaleikkelettä. Seuraavaksi herkkupalan päälle tulee asetella raejuustoa. Päälle chilimaustetta, paistettu kananmuna, basilikaa - ja avot.
Helppoa ja yksinkertaista.
Jakaa mielipiteitä
Kommenttikentästä huomaa, ettei Sabinan jakama ateria ole varsinaisesti kaikkien mieleen:
– Tämä on tytöille, jotka eivät osaa kokata. Maut eivät maistu hyvältä keskenään. Liian tavallinen minulle, yksi tuomitsee.
– Älkää tehkö sitä virhettä, että syötte tätä kahtena aamuna peräkkäin. Minä söin, ja nyt en voi sietää tomaatteja, toinen sanoo.
Julkaisussa Sabina tituleeraa ruokaa viraaliksi malliherkuksi.
– Supermallimaailma ei selvästi ole minulle, koska ainoa asia, mitä mietin on, että laittaisin tuon maukkaalle hapanjuuripaahtoleivälle.
Kommenttikentästä löytyy myös ihastelevia tähtisilmä-emoji -reaktioita.
Kommentit ovat vapaasti suomennettuja.
Tuntee mallimaailman
Sabina valittiin Miss Suomen ensimmäiseksi perintöprinsessaksi vuonna 2012. Hän työskentelee mallina ja podcast-juontajana.
Sabina on tuttu myös useista tv-ohjelmista, kuten Viidakon tähtöset, Martina ja hengenpelastajat sekä Fort Boyard. Tuoreimman tv-esiintymisensä hän teki kilpailijana Petollisiten toisella tuotantokaudella.