Kasperi Kapanen

Kasperi Kapanen myi luksuslukaalinsa Floridassa – näin NHL-miljonääri perustelee päätöstään Seiskalle

Kolmannen polven kiekkoilija Kasperi Kapanen on ehtinyt 26 ikävuoteen mennessä päästä käsiksi isoihin rahoihin. Kiekkolegenda Hannu Kapasen ja entisen NHL-hyökkääjä Sami Kapasen poika on tienannut tähänastisella NHL-urallaan lähemmäs 15 miljoonaa euroa.

Syksyllä 2020 Kasperin uutisoitiin ostaneen Floridan West Palm Beachilta noin 1,5 miljoonan euron luksushuvilan. Espanjalaistyylinen jättilukaali oli niin hieno, että suomalaisen kerrotaan tehneen ostopäätöksensä piipahtamatta itse paikan päällä.

– Se huvila on itse asiassa jo vaihtanut omistajaa. Myin sen pois, kun joku maksoi siitä niin hyvän hinnan. Pitäisi taas jossain vaiheessa etsiä sieltä uusi paikka, sillä tykkään Floridasta, Kasperi kertoo Seiskalle.

Kassu on pistänyt lihoiksi myös Pittsburghissa omistaneensa hulppean omakotitalon. Kuopiolainen tienaa nykyään leipänsä St. Louisissa, jonka NHL-seura Bluesia edustaa.

Terveisiä kriitikoille! Kasperi Kapanen lataa täyslaidallisen: ”Paljon tulee paskaa niskaan”

Runsaasti kritiikkiä kerännyt Kasperi on kuulunut Leijonien parhaimmistoon MM-kotikisoissa.
Nopeakinttuinen Kasperi kuului Leijonien ehdottomaan parhaimmistoon lätkän MM-kotikisoissa.

Jo aikoja sitten eläkerahansa tienannut Kasperi on mies, joka ei epäröi lausua ääneen unelmiaan. Ja miksi epäröisi – onhan NHL-miljoonanienkin eteen tehty niska limassa hommia jo juniorivuosista lähtien.

Kasperi Kapanen yhdistettiin uskomattomaan porilaisblondiin – kommentoi vihdoin suhdekuvioitaan Seiskalle

– Mikään ei ole tullut ilmaiseksi, vaan kaikki on tullut kovan työn kautta. Siksi on nautittava elämästä, Kasperi painottaa.

St. Louisia edustavalla Kasperilla on playboyn maine. Tällä hetkellä kiekkokönsikkään rinnalla kulkee kuvankaunis vaaleaverikkö.
St. Louisia edustavalla Kasperilla on rahaa millä mällätä. Lätkän MM-kisat päättyivät pettymykseen.

– Olen tajunnut, että jos elämäntilanteeni on sellainen, että on varaa maksaa ja ostaa juuri sellainen talo sellaisesta paikasta jossa viihdyn, niin miksen tekisi sitä?

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti tästä.
 
Tuoreimman Seiskan löydät myös kaikista hyvin varustelluista Lehtipisteistä.
 
Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.